Isabelle Fuhrman se vrací jako psychopatický Sirotek v prequelu ORPHAN: FIRST KILL


S Esther pořád není něco v pořádku. Devítiletá sirota s chorou myslí, která před jedenácti lety terorizovala nevinnou rodinu v psychologickém hororu Orphan, se vrací. Isabelle Fuhrman si zopakuje svou ikonickou roli v předpokračování ORPHAN: FIRST KILL.

Původní snímek z roku 2009, v němž si Fuhrman zahrála narušenou dívku adaptovanou truchlícími rodiči v podání Petera Sarsgaarda a Very Farmigy, dokázal příjemně zabrnkat na divácké nervy důmyslně vystavěným psychickým terorem i mrazivou pointou. Na jeho komerční úspěch se rozhodl navázat nový tvůrčí tým, který plánuje odhalit temné střípky z pohnuté minulosti psychopatické dívky se severoevropskými kořeny.

Prequel, jenž se před nedávnem začal natáčet v Kanadě ještě pod pracovním názvem Esther, se zaměří na dívčin vynalézavý útěk z psychiatrické léčebny v Estonsku a její následnou cestu do Ameriky, kde se bude vydávat za zmizelou dceru ze zámožné rodiny. Protože je Fuhrman momentálně dvacet tři let, aby se mohla vrátit do ústřední role, využívají filmaři při natáčení kombinaci nucené perspektivy a práce špičkových makeupových specialistů.

Scénář ke druhému Orphanovi napsal David Coggeshall, jeden z autorů seriálového Vřískotu, a za kameru usedl režisér hororového diptychu The Boy, William Brent Bell. Esther se tentokrát postaví do cesty Julia Stiles (Bournův mýtus, Dexter), která si zahraje matku odhodlanou chránit svou rodinu za každou cenu.