Nový trailer se vydává hlouběji do LOVECRAFTOVY ZEMĚ


Ambiciózní projekt o monstrech a lidech za sebou má více než slibný start. Velkolepá LOVECRAFTOVA ZEMĚ sbírá po nedělní premiéře nadšené ohlasy ze všech stran. Jeho ponurá atmosféra a působivá monstra učarovala i nám v redakci. Už pilotní epizoda, adaptující prvních šedesát stran knižní předlohy Matta Ruffa, dokázala, že tvůrci Misha Green s Jordanem Peelem schovávají nejedno eso v rukávu a hodlají původnímu románu vtisknout zcela novou podobu.

Seriál z produkce HBO spojuje hororový žánr s historickým dramatem a kombinuje bájné Prastaré s reálnými hrůzami rasismu z dob rasové segregace. Válečný veterán a nadšený čtenář brakové literatury Atticus Freeman pátrá po svém otci, jenž zmizel za podivných okolností. Společně se svou kamarádkou a strýcem se ho vydává hledat do Nové Anglie, která je doslova prolezlá lidskými zrůdami i nelidskými monstry.

Pokud vás finále první části potěšilo tak jak nás, nenechte si ujít nový trailer. Ten odhaluje, co nás v Lovecraftově zemi čeká po následujících několik týdnů. Pilotní epizodu desetidílného seriálu najdete online na HBO GO. Nové díly vycházejí každé následující pondělí.