THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND se připomíná s novou upoutávkou


Konec světa byl jejich začátkem. Nová generace hrdinů se rozhodla vlít čerstvou krev do nemrtvého univerza Živých mrtvých s mládežnickým spin-offem THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND, který se připomíná s novou upoutávkou. Seriál možná cílí na mladší diváky, rozhodně se ale nehodlá vzdát šťavnatých gore efektů.

Mládenecká série představí vůbec první generaci dětí vyrůstajících ve světě ovládaném zombíky. V jejím středu jsou dvě sestry, co se s přáteli vydávají vstříc živému i neživému nebezpečí na daleké cestě za důležitým posláním. Co zažijí při své pouti, výrazně ovlivní jejich dospívání. Z některých vyrostou hrdinové, z jiných se stanou padouši.

World Beyond vytvořil producent Scott M. Gimple spolu s showrunnerem Mattem Negretem. Na celý projekt kreativně dohlížel autor původního komiksu Robert Kirkman. V hlavních rolích uvidíme Aliyah Royale, Alexu Mansour, Nicolase Cantu, Hala Cumpstona, Annet Mahendru nebo Julii Ormond. Seriál bude mít celkem dvě řady po deseti dílech.

Pilotní epizodu natočil režisér Konga: Ostrova lebek, Jordan Vogt-Roberts. Její premiéra je naplánována na 4. října, ihned po odvysílání netrpělivě očekávaného finále desáté sezóny Živých mrtvých.