HALLOWEEN ZABÍJÍ: Michael Myers se vrací v plné síle s novým teaserem

Čekání na Halloween zabíjí

Dvakrát tolik napětí, desetkrát víc vražd. Těmito slovy režisér a scénárista David Gordon Green představil pokračování úspěšného rebootu Halloweenské série. Spolu s herečkou Jamie Lee Curtis pak v průběhu včerejšího virtuálního panelu BlumFestu uvedli zbrusu nový teaser, který přináší celou nálož easter eggů a odhaluje první pohled na popáleného Michaela Myerse.

HALLOWEEN ZABÍJÍ přímo naváže na svého předchůdce a postaví proti ikonickému zabijákovi rovnou celou haddonfieldskou komunitu. Do fronty na odplatu si vedle Jamie Lee Curtis, Judy Greer a Andi Matichak stoupne taky dospělý Tommy Doyle v podání Anthonyho Michaela Halla. Dočkáme se i celá řady veteránů z původního filmu. Charles Cyphers si zopakuje roli šerifa Bracketta, znovu uvidíme Nancy Stephens jako sestru Marion Chambers a Kyle Richards se vrací jako Lindsey Wallace. Chybět samozřejmě nebude ani Nick Castle coby Michael Myers.

Premiéra je naplánována na 14. října 2021. S tímto datem by se už nijak výrazně hýbat nemělo. Producent Jason Blum se totiž nedávno nechal slyšet, že hodlá nový Halloween v příštím roce nasadit do kin „ať už vakcína bude nebo ne“. Závěr rebootůvé trilogie Halloween Ends pak dorazí 13. října 2022.