SERVANT: Druhá řada seriálové Shyamalanovky nabere nadpřirozený ráz

Kam zmizel Jericho?

Když se do rodiny vkrade tragédie, otevře to průchod zlým silám. Krajně znepokojivý seriál SERVANT z dílny M. Night Shyamalana se v lednu vrátí na Apple TV+ s novou sezónou. První upoutávka dává tušit, že rodinu Turnerových čekají opravdu temné časy.

Desetidílný seriál sleduje filadelfský pár, který drží smutek poté, co je potkala nevýslovná ztráta. Každý se s ní vyrovnává po svém a v jejich manželství brzy vznikne obrovský rozkol. Aby si dali život do pořádku, najmou si mladou chůvu. Tím se ale věci obrátí ještě k horšímu.  

Precizně vystavěný a brilantně natočený psychologický thriller podle scénáře Tonyho Basgallopa (24 hodin: Dnes neumírej) patří mezi nejmrazivější projekty minulého roku. Za svou tísnivou atmosféru a zneklidňující kameru Mikea Gioulakise (Neutečeš, My) si získal uznání od předních hororových tvůrců jako je Stephen King nebo Guillermo del Toro. Nadšeného přijetí se dočkal i u kritiků a diváků. Druhá řada tak byla jen otázkou času.

Nová sezóna bude mít celkem deset epizod, které navážou bezprostředně na rozpačité finále předešlé řady. Tvůrci navíc slibují, že události tentokrát naberou nadpřirozený ráz a dočkáme se mnohem temnější podívané. Do hlavních rolí se vrací Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free a Rupert Grint.

Servant bude pokračovat už 15. ledna 2021 na Apple TV+. Takže pokud jste ještě nezačali sledovat, je nejvyšší čas.