RED DOT: Neznámý střelec pronásleduje manželský pár ve valentýnském thrilleru


Chtěli oživit svoje manželství dobrodružným výletem do divočiny. Místo toho se stali terčem neznámých střelců. Netflix dneska vypustil první upoutávku zneklidňujícího švédského thrilleru RED DOT, který slibuje trefnou valentýnskou žánrovku.

David a jeho těhotná manželka Nadja vyrážejí na romantický výšlap za krásami severního Švédska. Jejich pohádková cesta zasněženou krajinou se ale změní v děsivý boj o život, když se v jejich stanu objeví červená tečka laserového zaměřovače. Aby unikli před psychopatickými odstřelovači, musí se vydat napospas živlům a prchnout do nemilosrdné pustiny.

Mrazivý thriller Red Dot je vůbec prvním švédským filmem, který vznikl v produkci Netflixu. Natočil ho Alain Darborg podle vlastního scénáře. Pronásledovaný manželský pár si zahráli Johannes Kuhnke (seriálový Déšť) a Nanna Blondell (Black Widow). Snímek dorazí na streamovací službu 11. února 2021, právě včas na Valentýna. A podle prvního teaseru nabídne adrenalinovou jízdu jako stvořenou na sváteční žánrový večer při svíčkách.