GODZILLA VS. KONG: Kolosální trailer proti sobě staví dvě ikonická monstra v duelu století!


Jeden z nich padne. A ať už to bude kdokoliv, tenhle duel vyhrají hlavně fanoušci. První upoutávka monster řeže dvou největších titánů filmového plátna je konečně tady! GODZILLA VS. KONG slibuje strhující monster akci, epické rozšíření dosavadní mytologie a… Mechagodzillu?!

V době, kdy po Zemi kráčejí monstra, visí osud lidstva na vlásku. Svou snahou zajistit si nějakou budoucnost svedou Godzillu a Konga ke koliznímu kurzu. Velkolepý střet dvou nejmocnějších sil planety, vyvolaný neznámými silami, je pouze začátkem dávného tajemství ukrytého hluboko v jádru planet.

Epický duel je inspirován kultovním snímkem režiséra Ishira Hondy King Kong vs. Godzilla, který proti sobě oba titány postavil už v roce 1962. Velkolepou řež dávných rivalů natočil Adam Wingard, režisér oslavovaných béček You’re Next a The Guest nebo Blair Witch: 20 let poté. V hlavních rolích se představí navrátilci z předchozího filmu Millie Bobby Brown, Kyle Chandler nebo Ziyi Zhang. Nové tváře zastoupí Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Eiza Gonzalez, Demian Bichir a Brian Tyree Henry.

Česká a slovenská premiéra je naplánována na 25. března, takže nezbývá než doufat, že do té doby dojde ke znovuotevření tuzemských kin. Za velkou louží Godzilla vs. Kong sice vyjde souběžně v kinech a na streamu HBO Max, v České republice bude služba bohužel dostupná nejdříve ve druhé polovině roku.