V ZAJETÍ DÉMONŮ 3: Na ďáblův příkazv, všichni do kina!

Fanoušci manželů Warrenových se konečně dočkali, do kin míří třetí pokračování V zajetí démonů

Zlo má mnoho podob a některé z nich jsou mnohem démoničtější než sám ďábel. Manželé Ed a Lorraine Warrenovi se vracejí s případem, který vyděsil oba vyšetřovatele a šokoval celou americkou justici. Před soudem stanul mladík obviněný z vraždy, který se odvolával na posednutí ďáblem. Do českých kin konečně míří netrpělivě očekávané pokračování duchařské ságy V ZAJETÍ DÉMONŮ 3: NA ĎÁBLŮV PŘÍKAZ. Za kameru tentokrát usedl začínající režisér Michael Chavez, aby natočil paranormální verzi Sedm a vtiskl tak celé značce nového ducha.

Nejnovější příspěvek historicky nejúspěšnější hororové franšízy sleduje mrazivý příběh, který začíná bojem o duši malého chlapce a pokračuje hrůzami, jaké si nikdo nedokázal ani představit. Děsivé události vycházejí ze skutečných událostí, k nimž došlo v roce 1981. Mladík Arne Johnson tehdy zabil svého bytného Alana Bona a u soudu z vraždy obvinil nadpřirozené síly.

Scénář k filmu napsal David Leslie Johnson-McGoldrick (Orphan, V zajetí démonů 2) podle námětu, který dal dohromady spolu s režisérem předešlých dvou filmů Jamesem Wanem. Role ústřední paranormální dvojice si zopakovali Vera Farmiga a Patrick Wilson. Vedle nich si zahráli Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, Eugenie Bondurant, Julian Hilliard nebo Sterling Jerins. Mimo obou hlavních hvězd se na scénu vrátil taky zajetý tvůrčí tým složený z conjuringovských veteránů jako je producent Peter Safran, kameraman Michael Burgess, productin designérka Jennifer Spence nebo skladatel Joseph Bishara.

Nadpřirozený thriller V zajetí démonů 3 ode dneška najdete ve vašem oblíbeném kině.