CANDYMAN: Vyslovte pětkrát jeho jméno a odemkněte finální trailer

Studio Universal spustilo zábavnou výzvu, na jejímž konci čeká nová upoutávka duchovního pokračování ikonického hororu

Jeho jméno znají všichni, ale vyslovit ho si troufne jen málokdo. Seberte odvahu a řekněte pětkrát za sebou CANDYMAN. Každý odvážlivec si tímto heslem odemkne finální trailer netrpělivě očekávaného pokračování z tvůrčí dílny Jordana Peelea. Ukázku vyvoláte na IDareYou.CandymanMovie.com prostřednictvím počítačového mikrofonu. Jen při tom dejte pozor, abyste v monitoru nezahlédli svůj odraz.

Kdo pětkrát vyřkne jeho jméno do zrcadla, přivolá na sebe monstrum bažící po sladké krvi. Jenže k čemu je krev, když ne k prolévání? Mladý výtvarník Anthony má pocit, že jeho kariéra stagnuje a on potřebuje nový impuls, aby mohl pokračovat v tvorbě. Jednoho dne mu kamarád povypráví tragický příběh o tom, jak se v okolí zrodila historka o muži s hákem místo ruky a proč tento přízrak začal vraždit. Anthony je legendou zcela fascinován a začne pátrat po dalších okolnostech. Jeho obrazy najednou získávají temný nádech a postupně se na nich začíná objevovat jediná tvář.

Kultovní ikona znovu povstane v duchovním pokračování legendárního hororu z roku 1992. Moderní variace Zapovězené povídky Cliva Barkera a v pořadí už čtvrté filmové zpracování dorazí ve čtvrtek 26. srpna, kdy aktualizovaný candymanovský mýtus režisérky a scénáristky Niy DaCosty konečně vstoupí do českých a slovenských kin.

Více o Candymanovi i o tom, co od nové verze můžeme čekat, zjistíte v novém dílu našeho podcastu Planet Dark.