CANDY: Jessica Biel je zoufalá manželka s vražednými choutkami v traileru mrazivé true crime série

Za sladkým jménem se skrývá chladnokrevná vražedkyně odvedle. Autor ponurého hororu Paroží chystá znepokojivou minisérii podle šokujícího případu Candy Montgomery

Jessica Biel se vrací do Texasu. Jen tentokrát nebude prchat před maniaky s motorovou pilou, ale sama si zahraje chladnokrevnou vražedkyni odvedle. V novém projektu od tvůrců true crime hitu Odhalení a mysteriózního krimi thrilleru Hříšnice ztvární nechvalně proslulou Candy Montgomery, která v pátek 13. června 1980 sekerou brutálně zvraždila svoji kamarádku Betty Gore. Pětidílná minisérie nazvaná CANDY láká první upoutávkou a slibuje maximálně mrazivou dramatizaci skutečného případu s absurdním vyústěním. Skoro to vypadá jako neoficiální druhá řada zmiňovaného Odhalení, které bylo původně zamýšleno jako antologický seriál sledující ty nejpodivnější zločiny Ameriky.

Candy Montgomery je příkladnou matkou a ženou v domácnosti. Má dobrého manžela, dvě děti, pěkný dům, chodí do kostela a všechno pečlivě plánuje. Dokud ji nezačne dusit smyčka konformity a ona nezatouží po malém kousku svobody. Ovšem se smrtícími výsledky.

Událost, která na počátku 80. let otřásla spořádanou komunitu texaského městečka Lucas, pečlivě zdokumentovali investigativní žurnalisté John Bloom a Jim Atkinson v knize Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs. Na základě jejich detailního rozboru vznikla v 90. letech úspěšná televizní adaptace A Killing in a Small Town v režii Stephena Gyllenhaala, otce Jakea a Maggie Gyllenhaalových.

Nové zpracování skutečného zločinu pro streamovací službu Hulu připravili Nic Antosca (Paroží, Channel Zero, Odhalení) a Robin Veith (Šílenci z Manhattanu, Zákon a pořádek, Odhalení) a celá minisérie vznikla v produkci Jessicy Biel (Hříšnice), Michelle Purple (Hříšnice) a Michaela Uppendahla (Fargo). V hlavních rolích dále uvidíme Melanii Lynskey, Timothyho Simonse, Pabla Schreibera a Raúla Esparza.

Premiéra první části je naplánována na 9. května 2022. Zbytek série Hulu odvysílá po následující čtyři večery a vyvrcholí symbolicky právě na pátek 13.