THE NIGHT HOUSE: Rebecca Hall odhaluje okolnosti manželovy smrti v děsivé duchařině


Každý dům ukrývá svoje tajemství. Některá z nich jsou ale natolik temná, že překračují hranice našeho světa. Režisér atmosférické netflixoviny The Ritual hledá odpověď na otázku, co se děje po smrti. Jeho duchařská novinka THE NIGHT HOUSE se představuje v prvním traileru, který slibuje řádně děsivou podívanou.

Mladá vdova se vzpamatovává z nečekané smrti manžela. Opuštěná v opulentním domě u jezera, který pro ni postavil, si pomalu dává život zase do pořádku. Dokud ji nepřepadnou noční můry a hrůzné vize přízračné postavy žijící v útrobách domu. Navzdory varování svých kamarádek se pustí do manželových pozůstalostí a postupně odhaluje znepokojivé skutečnosti, které před ní celé roky tajil.

Mrazivou duchařinu natočil David Bruckner podle scénáře Bena Collinse a Luka Piotrowského, autorů skvělého indie thrilleru o dospívání Velmi temné období. V hlavních rolích se představí Rebecca Hall (Godzilla vs. Kong), Stacy Martin (Nymfomanka), Sarah Goldberg (Barry) a Evan Jonigkeit (Kosti a skalp).

Premiéra The Night House je naplánována na 15. července, kdy by film měl dorazit do českých i slovenských kin. První ohlasy z loňského festivalu Sundance napovídají, že se máme rozhodně na co těšit. Podle kritiků totiž Brucknerův snímek oplývá nejen působivou atmosférou a dobře načasovanými lekačkami, ale především je opravdu strašidelný. Trailer a plakát najdete dole.