KROTITELÉ DUCHŮ ODKAZ: Trailer spojuje nostalgii originálu s mladickou energií nové generace

Koho zavoláte, když potřebujete nové Krotitele duchů? Jasona Reitmana!

Odkaz plný naděje. Psal jsem to už minule a napíšu to znova. Třetí část legendární klasiky KROTITELÉ DUCHŮ je v těch nejlepších možných rukách. Režisér Jason Reitman oživuje kultovní značku s elánem sobě vlastním a působivě spojuje ikonické propriety původního příběhu s mladickou energií nové generace. Nejnovější upoutávka filmového pokračování jede na jisto. Vsází na silnou dávku nostalgie, míchá silný fanservis s mysteriózní aurou osmdesátkových dobrodružství a dává jasně najevo, že titulní ODKAZ se bude těžit na maximum. Ruku na srdce, komu nenaskočila husina při návratu Janine, reklamního spotu původní bandy nebo Rayovi paže zašité za kasou krámku s okultními knihami? Danu tady zatím nehledejte, je tu jen Zuulu.

Nový příběh se zaměří na svobodnou matku se dvěma dětmi, kterou okolnosti přinutí přestěhovat se do rodného města. Společně objevují tajemný odkaz, co po sobě zanechal její otec, a svoje vlastní spojení s původními Krotiteli duchů.

Filmový restart, který si vzal na starost syn autora originálních Ghostbusters, hodlá navázat na osudy staré party a zároveň by měl rozjet zbrusu novou sérii. Jeho scénář kompletně ignoruje dívčí remake z roku 2016 a je koncipován jako pocta zesnulému Haroldu Ramisovi. V hlavních rolích se objeví Carrie Coon (Pozůstalí), Finn Wolfhard (Stranger Things, To), Mckenna Grace (Dům na kopci, Annabelle 3) a Paul Rudd (Ant-Man). Svůj comeback potvrdili i Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver nebo Annie Potts. Celý projekt produkčně zaštítil Ivan Reitman.

Krotitelé duchů: Odkaz měli do kin původně dorazit už v červenci minulého roku. Vinou covidové pandemie se jejich uvedení se nakonec dočkáme až 11. listopadu. Dole najdete český trailer. Zároveň přikládáme i ten původní, protože z tuzemského se nějak vytratila ona zmiňovaná scéna s Rayovou rukou.