PLANET DARK PODCAST: Vánoční speciál je tu a s ním i hotová nadílka svátečních tipů

Jak si užít Vánoce s horory i rodinou? Speciální vánoční díl našeho redakčního podcastu je plný tipů i dojmů ze svátečních žánrovek

Chladné počasí a prodlužující se noci vysloveně vybízí k pořádnému žánrovému hodování. Obzvlášť o Vánocích. Zimní svátky byly od nepaměti spojovány s vyprávěním strašidelných příběhů. Tento zvyk dosáhl své největší popularity v dobách viktoriánské Anglii s vydáním Vánoční koledy Charlese Dickense, a i když od něj moderní doba více méně upustila, v některých koutech starého kontinentu tradice přetrvává dodnes. A protože žánrové tituly jsou základem našich svátečních aktivit, sešli jsme se s redakcí ve studiu u speciálního vánočního vydání podcastu PLANET DARK.

Jaké jsou nejlepší sváteční horory podle týmu Planet Dark? A na co se oplatí koukat rovnou s celou rodinou? Následující epizoda je plná tematický tipů a taky dojmů nejenom z vánočních filmů. Scenárista a moderátor Petr Koubek, producenti Vratislav Šlajer a Jakub Košťál, scenárista Štefan Titka a redaktor Jan Gál odhalují, že Vánoce nemusí být jen svátky klidu, ale děs a gore k nim rozhodně patří. Tak se s námi pusťte do pořádné hororvé nadílky.

Jako obvykle, svoji pravidelnou dávku temnot do uší najdete přes náš rozcestník, na Seznam Podcasty, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcast, Stitcheru, Deezeru nebo ve všech vašich oblíbených aplikacích na podcasty. Tak se přihlaste se k odběru, poslouchejte nás a dejte vědět, jak se vám náš audio seriál líbí.