Bruce Campbell láká na kandarský mód v nové upoutávce videoherního EVIL DEAD

Ve jménu chaosu, povolejte nelítostné deadity, nastražte ďábelské pasti a pozřete duše všech přeživších! Herní Evil Dead je už za rohem a slibuje geekovský nářez!

Ještě před čtvrtým dílem filmového Evil Dead se obávaný Necronomicon otevře ve videoherním světě. Vývojáři ze studia Saber Interactive, kteří stáli například za herní Světovou válkou Z, už za dva měsíce vypustí ultra brutální nářez inspirovaný hrůzou, humorem a akcí z kultovní franšízy Sama Raimiho. Jejich titul nazvaný prostě EVIL DEAD: THE GAME nabídne nabušený single player i kooperativní multiplayerovku, co hráčům umožní vžít se do známých postav filmové a televizní série, nebo si vyzkoušet roli kandarského démona a ovládat krvežíznivé deadity. Venku je zbrusu nový trailer a sám Bruce Campbell v něm představuje, jaké to je hrát právě za zápornou stranu barikády.

Krvavá ukázka slibuje masivní herní svět, kde se v divokých nájezdech kamery prohání pradávná démonická síla a bere si za své bezmála vše, co jí přijde do cesty. Od lidských duší až po nemrtvé objekty, včetně nechvalně proslulých stromů. Kandarský mód navíc nabízí hned několik typů nepřátel, ale i bossů. Zahrát si můžete třeba za Henriettu, zlého Ashe nebo démona Eligose ze seriálového pokračování Ash vs. Evil Dead. K vidění je hned několik ikonických lokací a vedle nepostradatelného Ashe Williamse se v upoutávce dále objeví Scotty z prvního filmu, král Artuš z Armády temnot, Pablo a Kelly z televizních dobrodružství, ale taky Ashova uříznutá ruka, miniaturní Ashové nebo klasická Delta 88 Royale.

Zkrátka a dobře, tvůrci mysleli na fanoušky ve všech ohledech. A aby toho nebylo málo, videoherního Ashe namluvil sám Cambell, který zároveň stál modelem pro motion capture. Svoje role si po jeho boku zopakují také Betsy Baker, která se vrátí jako Linda, nebo Theresa Tilly coby Shelly. Evil Dead: The Game vychází 13. května 2022 a k dispozici bude jak na PC, tak pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a Nintendo Switch. Předobjednávat můžete už teď prostřednictvím tohoto odkazu. Ke každé objednávce navíc jako bonus dostanete dvojici Ashových outfitů Gallant Knight a S-Mart Employee. Groovy!